Gratis verzending in België en Nederland!
Gratis verzending in België en Nederland!
Winkelwagen 0

  

ER WAS EENS


... een trotse nonkel van twee schattige neefjes die op het idee kwam om matching kleding voor vader en zoon te ontwerpen. Het waren zijn neefjes, Léon en Luìs, die Michiel inspireerden om met Fils et Papa te beginnen. Hoe? Door op het kerstdiner hetzelfde gekleed te komen als hun papa. Het was een schot in de roos. De familie was er helemaal weg van! #cutenessoverload

 

MATCHING HEMDEN EN ACCESSOIRES

Vandaag presenteren we met trots onze eerste collectie matching hemden en accessoires! Elke uitvoering kenmerkt zich door een eigen accentkleur die subtiel verwerkt zit in de knopen, de borstzak en bijhorende strikjes en bretels. De naadloze afwerking en zorgvuldig gekozen accessoires dragen bij tot de hoge kwaliteit van het merk.


SAMEN PLEZIER BELEVEN

Bij Fils et Papa willen we ons steentje bijdragen aan het creëren van waardevolle herinneringen tussen vader en zoon. En hoe ontstaan die? Door tijd door te brengen met elkaar! Bij elke hemdenset hoort een kortverhaal met een opdracht of raadsel waar vader en zoon samen plezier aan beleven.


HET IDEALE GESCHENK

De producten van Fils et Papa zijn niet alleen leuk om zelf te dragen, ze zijn vooral leuk om te schenken. Vaderdag, verjaardagen, speciale gelegenheden... met een matching setje van Fils et Papa scoor je ongetwijfeld ;-)! Ga dus snel naar onze online shop en bestel jouw favoriete kleur.


VERVOLGVERHAAL 

Volg ons op Facebook & Instagram en blijf op de hoogte van ons verhaal. Coming soon: meer kleuren, verschillende stijlen, dassen, smokingshirts en macheteknopen.Stay tuned!